Om Studio Fix

Historie

Studio Fix AS startet sitt eventyr i Kristiansand sentrum som en enkeltstående frisørsalong. Det nydelige oppusset lokale tilholdt seg i Dronningensgate 78, derfor fikk den tildelt navnet «Den gamle dronningen». Salongen var ett landemerke med sine store skilt, lys og logoer, som var ett flott syn om dagen og ikke minst om natten, når lysreolene skinte frem i mørket.

Etter mye overveielser og savnet av å komme tilbake til kjente trakter tok Anna-Lovise avgjørelsen av å flytte salongen ifra «Den gamle dronningen» til hjertet i Flekkefjord i Kirkegaten 31. Åpningen ble en stor suksess hvor flere lokale benyttet seg av drop-in timer og Studio Fix sitt lojalitetsprogram. Studio Fix bestemte seg for å utvide lokalene i Kirkegaten og åpnet opp en klesbutikk ved siden av salongen. Denne byrden ble for stor, med høy husleie og ett ukurant klesmerke som ikke solgte. Dermed ble begge bedriftene avviklet høsten 2019.

Videre tok Anna-Lovise utdannelse ved Sørlandets Hudpleieskole i Kristiansand. I mai 2022 bestemte Anna-Lovise seg for å åpne en ny salong i Egersund sentrum. Den nye salongen i Elvegaten 10 heter nå «Den sorte perle» på grunn av sitt luksuriøse mørkere preg inn og utvendig. Denne gangen åpner Studio Fix med frisør- og hudpleiekonsept i ett. Velkommen til en nydelig salong med sjel av velvære!

Fornøyde kunder
0 +
Ulike Behandlinger
0 +
Produkter
0 +
KVM
0

Ekspertise på flere områder

Kontakt meg:

Anna-Lovise Kvelland

Daglig leder, frisør og kosmetolog. Anna-Lovise har mer enn 10 år erfaring innen frisørfaget, hvor reisen startet ved privat frisørskole Modern Design.

I 2020-2021 bestod hun den høyeste Cidesco eksamen som internasjonal kosmetolog ved Sørlandets Hudpleieskole.

Diplomer